Profesionalna proizvodnja kalupa za plastični pribor za jelo

Guoguang Mold je profesionalni proizvođač kalupa za pribor za jelo, naši kalupi za pribor za jelo imaju jedinstvene visoke proizvodne performanse.

plastični kalup za nož, plastični kalup za viljušku može raditi s vremenom ciklusa od 5 sekundi.I kalup za plastičnu ladicu, tankoslojne plastične posude od 500 ml i kalup za jednokratnu kutiju od 1L u ciklusu od 3 sekunde u četiri šupljine.

također možemo proizvesti kalupe za pribor za jelo s 32, 64 šupljine i slaganje prema zahtjevima proizvodnog kapaciteta kupca.Kalup sa dva sloja sa 48 šupljina ima skoro dvostruko poboljšanje efikasnosti proizvodnje.

Za kalupe za pribor za jelo, performanse sistema visoke kavitacije mogu se poboljšati nizom StackTeck tehnologija uključujući kalupe za slaganje, funkcije brze promjene proizvoda (QPC), kao i mogućnost zatvaranja u kalupu (IMC) na slici iznad.Dijelovi se mogu oblikovati sa živom šarkom na sredini ručke, a kalup savija i zaključava dijelove u presavijenom položaju prije izbacivanja dijela na transporter.Ovaj pristup s dodanom vrijednošću omogućava pakiranje viljuške u mnogo manji prostor, dok potrošaču olakšava otvaranje dijela koji se prirodno zaključava u otvoreni položaj prije upotrebe.

Danas na tržištu postoji mnogo plastičnih pribora za jelo, kao što su plastična kašika, plastični nož i plastična viljuška.GuoGuang Mold je profesionalni proizvođač kalupa za pribor za jelo, koji isporučuje kalupe vrhunskog kvaliteta za izradu različitih vrsta plastičnih pribora za jelo.Nudimo kalupe za pribor za jelo, kalupe za noževe, viljuške za kašike, kalupe za noževe, kalupe za viljuške, kalupe za kašiku, kalupe za štapiće za mešanje, preklopne kalupe za pribor za jelo, kalupe za šporke itd. Sve su veoma hvaljene od strane naših klijenata.

Naš kalup je također raznolikost.ponudite hladnu i vruću vodu po izboru kupca, ako je potrebno sačuvati plastični materijal, predlažemo korištenu potpuno vruću vodu.

Naši kalupi mogu biti isporučeni sa hladnim i toplim klizačima za kupce po izboru.Ako je potrebno u smislu plastičnog materijala, predlažemo korištenje potpuno vruće vode, koja može uštedjeti mnogo plastičnog materijala.

Dobar kvalitet kalupa je takođe veoma važan naš karakter.Kvalitet kalupa je također garancija za kupčevu proizvodnju. Uglavnom biramo H13, S136, 2344, 2316 i druge materijale za gašenje za tankosjedne kalupe za pribor za jelo kako bismo osigurali snagu i vijek trajanja.

Sa dobrim čelikom za kalupe i preciznim alatima i dobrim sistemom hlađenja garantovali su vijek trajanja kalupa našeg pribora za jelo do 2 miliona udaraca.

2a9a98f85003ba29bf160c1434d7df2a

dd814538c1c4f156a724754dc5857187


Vrijeme objave: Jul-22-2022